Onderstaand de consulten/adviezen, tarieven & pakketten waarmee ik je van dienst kan zijn. Om een goed beeld te krijgen wat de zorgverzekeraar voor jou kan betekenen, hier een overzicht van de vergoedingen.

Consulten, prijzen & pakketten

Vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek Gratis

Intakegesprek € 75,00
Voedingsanamnese, meten/wegen, voedingsadvies, opstellen behandelplan
Duur: 1,5 uur

Groot consult € 50,00
Voeding- & bewegingsadvies, meten/wegen
Duur: 1 uur

Vervolgconsult € 25,00
Voeding- & bewegingsadvies, meten/wegen
Duur: 30 minuten

Individueel afvaltraject € 225,00
• Intake
• Groot consult

• 2 weken individuele coaching m.b.t. voeding
• 4 vervolgconsulten
• Werkmap met informatie
Duur: 3 maanden

Membership € 135,00
6 vervolgconsulten, zelf in te plannen

Gezond leven 2020

€ 50,00 per maand (incl. powerwalking) Powerwalking wat is dat?

Het traject ‘gezond leven’ leert jou in 3 maanden hoe je je huidige leefstijl om kan zetten naar een gezonde leefstijl. In die 3 maanden zijn er tweewekelijks bijeenkomsten van 1 uur dat bestaat uit voedingsadvies. Je ontvangt dan een stappenplan m.b.t. voeding. Daarnaast wordt er gewogen en gemeten om je voortgang bij te houden. Omdat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat is de groepsgrootte 4-6 personen. Het traject ‘gezond leven’ sluit aan én is in combinatie met een uur sportief wandelen.

12 x Powerwalking woensdagochtend van 09.00 – 10.00 uur

6 x Voedingsadvies 10.15 – 11.15 uur

Indien je kiest voor het individuele traject of het Gezond Leven 2020, kan ik je een collectiviteitskorting aanbieden op je zorgkosten. Het is de moeite waard om je hiervoor aan te melden!

Twijfel je nog? Lees dan even deze recensies!


Bij het voortijdig afbreken van een pakket, zullen de gemaakte kosten in rekening worden gebracht. Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande onderdelen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Indien er door overgewicht medisch gerelateerde klachten zijn, extreem overgewicht of psychische problemen verwijs ik u eerst door naar uw huisarts.